Αρχική  |  Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η Εταιρεία

 

Aίτηση Προσφοράς

 

 

Η εταιρεία C.V.M. International Forwarding & Marine Agent Ltd. ιδρύθηκε το 1980 από τον Χρήστο B. Μαραγκό με κύρια δραστηριότητα της εταιρείας τις θαλάσσιες μεταφορές, ασφάλειες και ναυλώσεις πλοίων. Η εμπειρία του ιδρυτή της, ως πλοίαρχος και καθηγητής στο Κέντρο Επιμόρφωσης Σχολών Εμπορικού Ναυτικού (Κ.Ε.Σ.Ε.Ν.) κατέστησε την εταιρεία μας στον Ελλαδικό και διεθνή θαλάσσιο εμπορικό χώρο ως μια από τις αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι το
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Aγώνων στην Αθήνα το 2004, επέλεξε την εταιρεία μας για την επιστημονική μελέτη στις Ευρωπαϊκές συνδυασμένες - θαλάσσιες και οδικές, οικολογικές και οικονομικές - μεταφορές.

Σήμερα, η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, καθώς και ένα δίκτυο αναγνωρισμένων πρακτόρων, έχει συμβάλει στην παγκοσμίου εμβέλειας διασύνδεση μας, για την ικανοποίηση όλων των μεταφορικών αναγκών των πελατών μας, από λιμάνι σε λιμάνι, αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο και από πόρτα σε πόρτα. Η επιχείρησή μας, διαχειρίζεται φορτία εισαγωγής και εξαγωγής, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, παντός φύσης. Αναλαμβάνουμε, χωρίς να περιοριζόμαστε, στη μεταφορά προσωπικών ειδών, γενικών εμπορευμάτων, μεγάλων μηχανημάτων - υπέρβαρων και με εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις - εξοπλισμούς άσκησης, ανταλλακτικά πλοίων, μαρμάρινους όγκους, βιολογικά απορρίμματα, καθώς και ΙΜΟ φορτία.

Οι βασικές αρχές λειτουργίας και στόχοι μας αυξάνονται ανάλογα με τις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις των ημερών μας. Γι' αυτό λειτουργούμε, πάντοτε, με γνώμονα ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι ποιοτικές, αποτελεσματικές και οικονομικές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Πατήστε εδώ για την αίτηση

 

 

Πατήστε εδώ για την Photogallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2011 © C.V.M. International Forwarding & Marine Agent Ltd.