Ταϋγέτου 30, 16561 Γλυφάδα, Ελλάδα
+30210-4223798

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η πολυετής συνεργασία της εταιρείας μας με όλες τις ναυτιλιακές γραμμές είχε σαν αποτέλεσμα να εδραιωθεί δυναμικά στο χώρο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η C.V.M. συμβουλεύει και καθοδηγεί τους πελάτες της στη διεθνή αερομεταφορά φορτίων, το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς, για την άμεση εκπλήρωση των απαιτήσεων τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οδικές μεταφορές σε εθνικό και διεθνή επίπεδο, με εσωτερικές παραδόσεις μέσω των ανταποκριτών μας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Η σιδηροδρομική μεταφορά έχει αναπτυχθεί πολύ στις μέρες μας εξυπηρετώντας όλο και μεγαλύτερες ποσότητες εμπορευμάτων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
We Can Visualise your Movements
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η C.V.M. αξιοποιεί την εμπειρία της και αφιερώνεται στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών.

Στατιστικα στοιχεια
Οι αριθμοι μας σε ποσοστα

Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε στην ελίτ των εταιρειών μεταφορών, όχι μόνο σε αριθμούς αλλά σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Θαλάσσιες Μεταφορές
0%
Αεροπορικές Μεταφορές
0%
Οδικές Μεταφορές
0%
Αλυσίδα Εφοδιασμού & Αποθήκευση
0%
Ναυλώσεις & Πρακτορεύσεις
0%
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία C.V.M. International Forwarding ιδρύθηκε το 1980 από τον Χρήστο B. Μαραγκό με κύρια δραστηριότητα της εταιρείας τις θαλάσσιες μεταφορές, ασφάλειες και ναυλώσεις πλοίων. Η εμπειρία του ιδρυτή της, ως πλοίαρχος και καθηγητής στο Κέντρο Επιμόρφωσης Σχολών Εμπορικού Ναυτικού (Κ.Ε.Σ.Ε.Ν.) κατέστησε την εταιρία μας στον ελλαδικό και διεθνή θαλάσσιο εμπορικό χώρο ως μια από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

Σήμερα, η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, καθώς και ένα δίκτυο αναγνωρισμένων πρακτόρων, έχει συμβάλει στην παγκοσμίου εμβέλειας διασύνδεση μας, για την ικανοποίηση όλων των μεταφορικών αναγκών των πελατών μας, από λιμάνι σε λιμάνι, αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο και από πόρτα σε πόρτα. Η επιχείρησή μας, διαχειρίζεται φορτία εισαγωγής και εξαγωγής, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, παντός φύσεως.