Ταϋγέτου 30, 16561 Γλυφάδα, Ελλάδα
+30210-4223798
Αεροπορικές Μεταφορές
Αεροπορικές Μεταφορές

Η C.V.M. συμβουλεύει και καθοδηγεί τους πελάτες της στη διεθνή αερομεταφορά φορτίων, το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς, για την άμεση εκπλήρωση των απαιτήσεων τους. Ο χρόνος, ως ιδιαιτερότητα αυτού του είδους μεταφοράς, μας δίνει την ευκαιρία να καλύψουμε σε καθολικό επίπεδο τις ανάγκες του πελάτη και να μην περιοριστούμε μόνο στην αερομεταφορά των αγαθών τους. Η έκδοση φορτωτικών εγγράφων αεροπορικής μεταφοράς (AWB),ο εκτελωνισμός και η παράδοση μέχρι τον τελικό προορισμό των εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν έγκαιρα και οικονομικώς αποδοτικά.

Η μεταφορά ανταλλακτικών πλοίων (spare parts,) σε ναυτιλιακές εταιρίες και τα πλοία τους ανά τον κόσμο, μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα πιο υπεύθυνα γραφεία στο είδος αυτό, λόγω της εγρήγορσης και της αποτελεσματικότητας που απαιτεί η φύση των εμπορευμάτων.

Ταχυμεταφορές:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών καλύπτοντας τις ανάγκες σας για την τάχιστη μεταφορά των εγγράφων – δεμάτων σας με συγκεκριμένους χρόνους παράδοσης (“economy express”& “courier express”). Ακολουθώντας πάντα μία πελατοκεντρική πολιτική σας προτείνουμε τις λύσεις που χρειάζονται ώστε τα εμπορεύματά σας να μεταφερθούν με ταχύτητα και αξιοπιστία.