Ταϋγέτου 30, 16561 Γλυφάδα, Ελλάδα
+30210-4223798
Οδικές Μεταφορές
Οδικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οδικές μεταφορές σε εθνικό και διεθνή επίπεδο, με εσωτερικές παραδόσεις μέσω των ανταποκριτών μας.

Συνεργαζόμαστε με όλους τους τύπους φορτηγών: ανοικτά (πλατφόρμες,) κλειστά (με μουσαμά ή / και με υδραυλική πόρτα,) βαρέου τύπου (επικαθήμενες, ελαφριές και χαμηλές νταλίκες) ειδικής μεταφοράς και φορτηγά -ψυγεία. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων ολόκληρου φορτηγού ή την περισυλλογή / αποστολή μερικών φορτίων από και προς τον ελλαδικό χώρο.

Όλα τα συνεργαζόμενα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια του φορτίου κατά τη μεταφορά του. Επίσης, διεκπεραιώνουμε άδειες για ειδικές μεταφορές, όταν αυτές είναι απαραίτητες και ζητηθούν.

Door – to – Door Service / συνδυασμένη μεταφορά:
Ο συνδυασμός πολλαπλών επιλογών δρομολόγησης (τρένο, φορτηγό, αεροπλάνο ή πλοίο) είναι μια άλλη επιλογή που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας, ώστε τα φορτία τους να φθάσουν στον τελικό τους προορισμό, σύντομα, οικονομικά και με ασφάλεια. Οι πλέον συνήθεις συνδυασμοί είναι αεροπλάνο με φορτηγό και πλοίο με φορτηγό.

Η C.V.M. παροτρύνει τους πελάτες της στην επιλογή αυτής της μεθόδου (παραλαβή των εμπορευμάτων από το σημείο προέλευσης τους με παράδοση στον τελικό τους προορισμό,) ώστε να έχει τον πλήρη και άμεσο έλεγχο των εμπορευμάτων τους.